congres: Nederland Industrieland


nederland industrielandOp 31 januari a.s. organiseert Nederland Industrieland een bijzonder congres waar succesvolle ondernemers uit de Nederlandse Industrie bijeenkomen. Maar ook Nederlandse kennisinstellingen, topinstituten en beleidsmakers uit Den Haag zullen aanwezig zijn.

Alle sectoren uit de Nederlandse Industrie zijn vertegenwoordigd: Agrofood, Tuinbouw, Lifescience & Health, High tech systems, Water, Energie, Chemie, Logistiek en de Creatieve industrie.

De Nederlandse industrie groeit nog steeds en in veel sectoren hebben wij een koploperspositie. Dit congres is een unieke kans om nu kennis te maken met deze sectoren en met de topondernemers zelf!

In het plenaire ochtendprogramma zullen de volgende sprekers hun praktijk met u delen en het succesvol ondernemen en innoveren benaderen van uit de best practices:  Loek de Vries (CEO van Ten Cate),  Margriet Nip (Directeur Technology van Tata Steel),  Hans Hofstraat, (Vice President Research Philips), Arthur van Schayk (CEO van Remeha), Wim Pasteuning, (CTO van Fokker) en Rob Heim (CEO van Paques).

Ook de overheid is aanwezig. Vanuit het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie wordt nieuw innovatiebeleid ontwikkeld en uitgevoerd. Guido Landheer, Directeur Topsectoren en Industriebeleid van El&I, zal tijdens het congres de visie van de overheid op het industriebeleid in Nederland concretiseren.

In de middag vinden er verschillende workshops plaats rondom diverse thema’s die de industrie bezighoudt zoals strategisch vermogen, marktsensitiviteit en werkgeverschap.  Tijdens deze workshops wordt de praktijk van succes inzichtelijk gemaakt en getoetst aan actuele wetenschappelijke inzichten. En bovendien geplaatst in de context van het huidige overheidsbeleid.

Gedurende de gehele dag zal er een innovatiemarkt zijn waarin de 9 topsectoren centraal staan. Ook universiteiten en topinstituten presenteren zich hier. Bezoekers kunnen zich bij de diverse stands onder meer informeren over innovaties, subsidieregelingen en samenwerkingsverbanden.

Voor wie is het congres bedoeld?

Voor ondernemers uit de industriële sector maar ook uit de overige bedrijfssectoren die kennis willen opdoen en willen netwerken. Voor vertegenwoordigers van kennisinstellingen die hun programma’s en plannen willen toetsen aan de praktijk. Voor overheden en instanties die succesvolle bedrijven graag aan zich binden. En voor brancheorganisaties en adviseurs.

Meer informatie en aanmelden

Profiteer van de aantrekkingskracht van Nederland Industrieland. Het Congres. Het brandpunt van bedrijven, organisaties, kennisinstellingen, (lokale) overheden en financiers. De plek om op de hoogte te komen en te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om elkaar te ontmoeten!

Voor direct aanmelden: ga naar www.nederlandindustrieland.nl

Nederland Industrieland.

Nederland Industrieland is een nieuw platform voor ondernemers uit de industriële sector, kennisinstellingen en overheden. Nederlandse bedrijven kunnen hun successen delen, kennis etaleren en met elkaar tot verdere verdieping komen. Op het gebied van succesvol innoveren. Op het gebied van effectief ondernemen. Of op vele andere gebieden die ondernemers uit de industriële sector met elkaar gemeenschappelijk hebben. Juist door kruisbestuiving kunnen al deze partijen veel voordeel opdoen. Het congres op 31 januari is een initiatief van Nederland Industrieland.

Ook interessant:

  1. BASF en CSM verkennen joint venture voor barnsteenzuur op biologische basis
  2. Nieuw proces maakt staal sterker
  3. Nieuwe 3D-techniek heel geschikt om bloemen automatisch te sorteren
  4. nieuws: TU Eindhoven maakt menselijk bot in laboratorium
  5. nieuws: Grontmij draagt twee nieuwe leden RvC voor

Redactie

De redactie plaatst nieuws, onderzoeksresultaten over de Nederlands industrie, productie processen en ontwikkelingen binnen de techniek. Mist u nieuws? Neem dan contact met ons op.

Meer artikelen van Redactie >

Plaats een reactie